Conversant växer och tar in en ny medarbetare från 3Kronor Communications

Erica Resumé

Conversant Mediebyrå i Norrköping växlar upp och tar in Erica Laeri som Projektledare/Medieplanerare. Erica kommer närmast från 3Kronor Communications i Stockholm.

Jag är från Norrköping ifrån början och när vi nu bestämde oss att flytta tillbaka igen så kändes det inspirerande att få chansen att vara med i den här satsningen på en riktig mediebyrå. En tjänst som jag är övertygad behövs även på landsorten där medievalen har blivit allt fler säger Erica Laeri.

Vi är den enda fullservice mediebyrån i den här regionen och vi har kämpat hårt under det dryga 1,5 år som vi har varit igång. Vi har nu ett intressant år framför oss där vi inte kan avslöja för mycket än, men nya kunder är på väg in och målet är att mångdubbla verksamheten. Vi tvekade inte när vi fick chansen att ta in Erica som vi ser som en stark tillgång för våra kunder när det gäller att ge bästa strategi och rådgivning i det alltmer komplexa medielandskapet. Erica ger oss ett starkt komplement på både print och digitala områden och hon har många idéer samt kommer med ett nytt tänk. Det vi ser är att den nya trenden med antalet medieprodukter och leverantörer ökar både nationellt men även lokalt. Där vi har kontor i centrala Norrköping har nu både MTG och Schibstedt/Aftonbladet flyttat in som grannar och etablerar sig i regionen vilket har skapat ett lokalt ”mediehus” detta tycker vi är oerhört roligt och inspirerande säger Jonas Hedman VD/Mediestrateg på Conversant.

Vi är också glada att vi har ett samarbete med Bizkit, som vid behov hjälper oss med spetskompetens över samtliga medieområden. Det är givetvis en fantastisk tillgång för oss och våra kunder.

Conversant Mediebyrå i Norrköping. Några av våra kunduppdrag : X-Force Factory Fitness, ÄLSKA The Swedish Cider Company, Länsförsäkringar Östgöta, och Qvesarum.

Läs artikeln på Resumé   http://www.resume.se/folk/folk-pa-vag/2015/02/03/conversant-rekryterar-medieplanerare-fran-3kronor-communications/

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email