Connected TV

Connected TV (CTV) är en term som används för att beskriva TV:n som är anslutna till internet och kan strömma digitalt innehåll. Det kan vara smarta TV-apparater, streamingenheter som Apple TV, Google TV eller Chromecast, spelkonsoler eller andra enheter som kan anslutas till en TV och ge tillgång till onlineinnehåll.

Med Connected TV har tittarna möjlighet att strömma en mängd olika innehåll från olika källor. Det inkluderar populära streamingtjänster som Netflix, Cmore, Discovery+, Disney+, Pluto TV, TV4 Play m.fl. samt appar för nyheter, sport, underhållning och mycket mer. Genom att ansluta sin TV till internet blir tittarna inte längre begränsade till traditionella TV-sändningar utan kan välja och anpassa sitt tittande efter sina egna preferenser.

För annonsörer erbjuder Connected TV en intressant möjlighet att nå ut till en stor och engagerad publik.

Connected TV har blivit alltmer populärt i takt med att fler hushåll ansluter sina TV-apparater till internet. Det ger tittarna en ny dimension av underhållning och ger annonsörer en kraftfull kanal för att nå ut till sina målgrupper på ett mer riktat och engagerande sätt.

Fördelar med CTV:

Vid frågor, kontakta gärna oss på: info@conversant.se