Conversant – ny mediebyrå för landsorten

Jonas Hedman med sex års erfarenhet från TV4-gruppen drar igång en mediebyrå i Östergötland – Conversant. Byrån har också inlett ett samarbete med Bizkit, vilket innebär att den sistnämnda förser byrån med spetskompetens.

– Vi är en fullservice kanaloberoende mediebyrå och våra kunder är lokala och regionala men vi hanterar även nationella kampanjer då ett stort antal företag i regionen har det behovet, säger Jonas Hedman, vd och ägare av Conversant i en kommentar.
Han har lång erfarenhet från mediebranschen inom såväl internet som TV – han har bland annat tillbringat de senaste sex åren inom TV4-gruppen.
Conversant har också dragit igång ett samarbete med Bizkit, vilket enkelt förklarat innebär att Bizkit förser byrån med spetskompetens över samtliga områden utefter behov.
– Det är givetvis en fantastisk tillgång för oss och våra kunder, säger Jonas Hedman i en kommentar.
Visionen om en mediebyrå på landsorten kom till i samband med en föreläsning om det framtida medielandskapet – Johan Eidmann från Bizkit stod för densamma:
– Då mediemarknaden på senare år blivit alltmer komplex och svårnavigerad för medieköparen att veta vad som är mest effektivt finns verkligen behovet att även på denna region kunna erbjuda en mediebyrå som har spetskompetens inom samtliga mediesegment, säger Jonas Hedman i en kommentar.
Conversant har bland annat fått gymkedjan Factory Fitness som ny kund – fler är på ingång.

Läs artikeln hos Resumé

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
Email