Information till Mediasäljare eller Medialeverantörer

Hej Medialeverantör, vad kul att just du hittat hit! 

Vi tycker att både vår och er tid är väldigt dyrbar, därför vill vi inte kasta bort den i onödan! Vi tycker om er och behöver er men för att vårat samarbete ska bli så bra som möjligt har vi gjort en punktlista med det vi tycker är viktigt innan vi tar kontakt med varandra.

Vad har du för produkt?Berätta för oss vilken produkt du säljer och hur just vi och våra klienter kan ta del av ert media.

Vilken klient gäller det?Vi arbetar med flertal klienter i olika branscher, ibland kan ditt media passa bättre in på vissa av våra kunder. Berätta gärna för oss om vilken av våra klienter du tror ditt media passar bäst för (kanske för fler?).

Hur ska du kontakta oss?För att komma i kontakt med oss mailar du till: media@conversant.se , då får vi in dig i vårt system. Det är inte alltid vi svarar dig men vi kollar igenom alla förslag vi får in.

Finns det ett intresse från oss kommer vi höra av oss till er, här är det viktigt respekterar vi varandras tid, våra klienter använder flertal mediakanaler idag och vi kan tyvärr inte köpa eller använda allt även om vi skulle vilja det. Vår uppgift är att göra mediainköpen så effektiva som möjligt, därför hör vi av oss när vi tror att ert media kan passa bra för kunden, det är vår uppdrag att avgöra det. 

Kom ihåg: Om vi inte anser att ert media är aktuellt för stunden betyder inte det att vi säger nej för all framtid, tvärtom så behöver vi er medier för att se var det finns möjligheter att synas, både digitalt och offline. Så fortsätt gärna skicka till oss med de produkter ni har för tillfället.